Kommunikation - journalistik

Storbyferie tæt på badestrand og natur

 

Lej lejlighed ved Amager Strand i København

Udlejes på feriebasis: 3-værelses nybygget ferielejlighed klos op ad Metro med syv minutter til Københavns centrum og tæt ved Amager Strandpark med natur og mulighed for en frisk dukkert.

 

LEJLIGHEDEN er på 64 BBR-kvadratmeter og består af køkkenafdeling, spiseafdeling og stue med sovesofa til to. Dertil kommer badeværelse med brus og vaskemaskine/tørretumbler, soveværelse med elevationssenge samt lille ekstraværelse med daybed. Møbleret altan med grill og udsigt til vandet (med lidt god vilje). TV og WiFi. Gratis parkering på gaden. Velegnet til den rolige familie (børnefamilie).

Lejligheden er en del af et byggeri med i alt 12 lejligheder og seks byhuse. Det er nyopført, fra marts 2020, og lejligheden ligger på 1. salg med 150 meter til flere indkøbsmuligheder og til Metro-stationen Øresund. Herfra er der hvert sjette minut adgang til hele København – fx 7 minutter til Kgs. Nytorv og 11 minutter til Nørreport.

METRO’ens etroens første linje med førerløse tog blev inviteret i 2002, og den er siden blevet udbygget – se kort.

En 2-zoners billet dækker det meste af det centrale København, og på den billet kan du rejse rundt i 1 time og 15 minutter. Vær opmærksom på, at en tur til eller fra lufthavnen kræver 3 zoner. En billet til 3 zoner koster 36 kroner og er gyldig i 1 time og 30 minutter. Der er flere muligheder for rabatkort:

Læs mere HER

 

AMAGER STRANDPARK ligger blot 200 meter fra lejligheden og byder på 4,6 kilometer sand og vand med mulighed for at tage sig en dukkert, jogge, gå en tur eller bare nyde naturen og en kop kaffe.

Fra vandkanten er der udsyn til Sverige, Øresundbron, skibstrafik og flytrafik til lufthavnen. Den genopførte Helgoland Badeanstalt ligger tæt på lejligheden og er især populær i sommermånederne, men bruges også flittigt af de københavnske vinterbadere – det kræver medlemskab, og ventelisten er lang. Alle kan dog kvit og frit bade fra Helgoland.

 

Kalender: Lejligheden er ledige i store dele af 2021.

 

Læs mere HER

 
INFO til lejere af ferielejligheden


Sådan finder i vej samt andre praktiske oplysninger om ferielejligheden i Amager Strand.

GUIDE til gode steder tæt på


Tips om gode spisesteder, cafeer mv. tæt ved Krimsvej


INFO auf Deutsch


So finden Sie Ihren Weg und andere praktische Informationen über die Ferienwohnung. Auf Deutsch.

Guide auf Deutsch


GUIDE für gute Restaurants usw. in der Nähe


Info in English


How to find your way and other practical information about the holiday apartment in Amager Strand. In English.

Guide