Kommunikation - journalistik

Journalistik
Magasinet Vækstaktuelt

Yara Danmark A/S udgiver to gange om året magasinet Vækstaktuelt.

I udgaven fra efteråret 2022 medvirker Christoffer Ulrich, leder af planteavlen på landbrugsvirksomheden Krogenskær, og han er ikke bange for at gå nye veje for at styrke afgrøderne. Han bruger Yaras satellitbaserede værktøj AtFarm samt interesserer sig for biostimulanter.

Tag desuden med på besøg hos markdriftschef Frank Lorentsen, Kring Agro A/S ved Fredericia, som er vært for forsøg med gødning i vårbyg. En god NPK-gødning kombineret med gylle kan være med til at give vårbyggen den gode start, der optimerer udbytterne.

Dertil kommer flere andre artikler.

Læs magasinet HER


Konstruktiv journalistik

Konstruktiv journalistik er en genre indenfor journalistikken, der har som mål at fortælle mere nuancerede nyheder, pege på løsninger og involvere brugerne.

Som leverandør af hurtige og præcise nyheder til danske medier og professionelle samfundsaktører arbejder Ritzau løbende med at udvikle journalistikken og sikre høj kvalitet og relevans.

Projektet Ritzau Zoom er en fokuseret indsats på behandling af tal og fakta, en øget bevidsthed om spørgsmål til beslutningstagere og et skærpet blik på, hvordan givne samfundsudfordringer løses andre steder.

I Ritzaus version er det blevet til tre fokuspunkter – kontekst, handling og løsning – der gennem workshops og løbende opfølgning er blevet en integreret del af nyhedsbureauets hverdag.

 

Læs her om, hvordan Ritzau arbejder med konstruktiv journalistik.