Kommunikation - journalistik

Rådgivningsvirksomheden LandboSyd udgiver fire gange om året en avis, som udsendes til 17.000 jordbrugere i det sydlige Jylland og på Fyn. Vi var to journalister, som arbejder med alt redaktionelt indhold. Avisen laves i samarbejde med mediebureauet Nord Ad i Aarhus.

 

Læs en af udgaverne HER


Bladet Livsværk om handel med landbrugsejendomme udkomme to gange om året til jordbrugere i hele landet. Det blev udgivet af ejendomsmæglerkæden LandboGruppen A/S og omfattede annoncer, men også artikler om ejendomshandel med landbrug. 

Se et eksempel på pubikationen her
Agrocura-avis om økonomi, finansiering og råvarer. Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S med kontor i Aabenraa har en gang om året udgivet en temavis som indstik i Landbrugsavisen om finansiering, ínvestering, økonomi og råvarer i landbruget. Avisens artikler blev produceret i samarbejde med rådgiverne i selskabet, og Landbrugsavisen stod for yderligere produktion. Tekst og fotos samt redigering og kontakt til grafiker.

Landbrugsmæglerne med kontor i Vejle udgiver en gang om året et magasin med aktuelle historier om, hvad der røer sig i erhvervet. Har stået for en stor del af udvikling af magasinet fra ide til produktion, tekst og foto.

Læs magasinet her